Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

img.20.ua

Понеділок, 2 липня 2012, 17:10

На посаду директора Львівської галереї мистецтв рекомендують доньку Возницького

У Львові, сьогодні, 2 липня, відбулося засідання робочої групи зі збереження культурної спадщини, на якому рекомендували Ларису Борисівну Разінкову-Возницьку на посаду генерального директора Львівської національної галереї мистецтв. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Члени робочої групи одноголосно підтримали кандидатуру Лариси Борисівни Разінкової-Возницької на посаду генерального директора Львівської національної галереї мистецтв і вирішили скерувати свою пропозицію на адресу Міністерства культури. 

Нагадаємо, що з метою недопущення втрати культурних цінностей, зібраних Героєм України, академіком, директором Львівської національної галереї мистецтв Борисом Возницьким, враховуючи відкрите звернення інтелігенції Львівщини, розпорядженням голови обласної ради від 07.06.2012 р. № 816 створено робочу групу щодо збереження культурної спадщини. До її складу увійшли відомі громадські діячі, науковці, музейники.

Попередній директор Львівської галереї мистецтв, Борис Возницький, трагічно загинув у автокатастрофі 23 травня 2012 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.