Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

nordbess-news.cv.ua

Понеділок, 2 липня 2012, 17:18

«Львівводоканал» пообіцяв до кінця тижня розрахуватися з «Львівобленерго»

ЛМКП «Львівводоканал» виконає свої зобов’язання перед ПАТ «Львівобленерго» до кінця поточного тижня.

В.о. директора комунального підприємства «Львівводоканал» Степан Пакіж зазначив, що борги по поточних платежах накопичилися через низьку оплату за надані послуги в червні і категорією «населення» та категорії «установи». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Є понад 1,3 млн. грн. боргів за поточними платежами за червень у такому розрізі: 358 тис. грн. - борг населення, 347 тис. грн. - борг бюджетних установ, 425 тис. грн. - заборгованість промисловості, 360 тис. грн. - борг Львівської залізниці. Багато боргів також у м. Городок - понад 160 тис. грн.

Із «Львівобленерго» сьогодні досягнута домовленість про термінове погашення боргу за минулий місяць. Зараз ми відкрили Львівську залізницю, а також знизили тиск подачі води в м. Городок. Зараз здійснюємо всі заходи щодо здійснення оплати за воду.

Станом на зараз, ряд об'єктів «Львіводоканал» відключили. Але з «Львівоблернерго» є домовленість, що до кінця тижня ми сплатимо всі борги за червень, а до кінця липня розрахуємося за надані послуги в липні і за всі борги, які були у підприємства на 1 січня 2012 року.

Ми також подали документи в Мінрегіонбуд про відшкодування за доставку води з далеких районів. Уже 2 місяці чекаємо узгодження. Сума відшкодування повинна становити 6,8 млн. грн.», - зазначив в.о. директора ЛМКП «Львовводоканал» Степан Пакіж.

Джерело: Україна комунальна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.