Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лаз

avto-polis.kiev.ua

Середа, 15 липня 2015, 11:05

Прокуратура хоче повернути "ЛАЗ" у державну власність

лаз

За розпорядженням прокурора Львівщини Романа Федика створено групу прокурорів, яка опрацьовує документацію щодо можливості повернення у судовому порядку зазначеного об’єкта на користь держави.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Питання законності приватизації майна ВАТ "Львівський автобусний завод" було обговорено під час засідання колегії, присвяченого аналізу ефективності застосування прокурорами повноважень при здійсненні представництва інтересів громадян та держави упродовж першого півріччя 2015 року.

Окрім цього, під час засідання колегії озвучено основні напрацювання при здійсненні прокурорами представницьких повноважень.

Так, судами цьогоріч задоволено майже 400 позовів, поданих в інтересах держави та громадян на суму близько 65 млн грн. Реально стягнуто за рішеннями судів 22 млн грн.

Обговорення, визначено комплекс заходів, спрямованих на вирішення зазначених проблем та підвищення ефективності застосування прокурорами повноважень при здійсненні представництва інтересів громадян та держави в суді.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.