Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гпу

dt.ua

Середа, 15 липня 2015, 12:12

Четверо бійців ПС вже потрапили до рук прокуратури через теракти у Мукачеві

гпу

Прокуратура затримала чотирьох осіб у камуфляжному одязі, які мали відзнаки руху "Правий сектор".

Про це повідомив журналістам заступник начальника управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України Володимир Гаврилюк, передає прес-служба Генеральної прокуратури України.

Розслідуванням встановлено, що 11.07.2015 у м. Мукачеве та на автодорозі "Київ-Чоп" група осіб з кола бійців "Добровольчого українського корпусу військово-політичного руху "Правий сектор"" із застосуванням вогнепальної зброї та вибухових засобів вчинили терористичні акти, внаслідок чого цивільним особам та співробітникам правоохоронних органів спричинено вогнепальні та осколкові поранення різних ступенів тяжкості. Також пошкоджено та знищено автотранспортні засоби, що належать цивільним особам та правоохоронним органам, тобто заподіяно тяжкі наслідки.

У ході розслідування кримінального провадження, в порядку ст. 208 КПК України, під час вчинення вказаних злочинів затримано 4 осіб у камуфляжному одязі, які мали відзнаки руху «Правий сектор».
Всім вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень.

Двоє з вказаних осіб з пораненнями перебувають в лікарняному закладі. Під час затримання у затриманих вилучено предмети, схожі на автоматичну зброю. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.