Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

азов

politiko.ua

Середа, 15 липня 2015, 14:45

40 бійців Правого Сектора перейшли у "Азов"

азов

40 бійців 7-го батальйону Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор" перейшли до лав "Азову"

Про це Варіантам повідомила прес-служба полку "Азов".

У зв’язку з переформатуванням полку "Азов" у бригаду, що передбачає збільшення штату до 2500 осіб, до нас звернулись наші побратими з 7-го батальйону Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор" під командуванням друга "Рема" із пропозицією прийняття їх до лав "Азову".

Переговори, що проводились між нами були призупинені у зв’язку з мукачевськими подіями, щоб не загострювати і без того критичну ситуацію.  

"Різноголосся між різними течіями, назвами та брендами має бути стертим перед обличчям спільного ворога та боротьбою із ним. Міцне братерське рукостискання – найуспішніша зброя в подоланні розбрату та подальшому створенні нового суспільства. Ми готові першими зробити цей крок і ми щиросердно чекаємо наших фронтових побратимів по зброї серед азовців. Тому командуванням полку було прийнято рішення прийняти побратимів з підрозділу "Рема" у кількості 40 чоловік", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.