Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

засідання

прес-служба Львівської ОДА

Середа, 15 липня 2015, 16:02

Синютка перенесе конкурс на автобусні маршрути через можливі порушення у процесі конкурсу

засідання

Голова Львівської ОДА Олег Синютка призначив службове розслідування, яке покаже фаховість та компетентність посадових осіб, які оголошували конкурс на автобусні маршрути Стрийського та Сколівського напрямків.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Голова ОДА Львівської облдержадміністрації Олег Синютка призначив службове розслідування стосовно можливих порушень, допущених під час оголошення конкурсів на обласних автобусних маршрутах загального користування Стрийського та Сколівського напрямків.

У відповідь на звинувачення перевізників в отриманні хабара посадовцями ЛОДА, Олег Синютка попросив написати офіційну заяву про вчинення злочину. 

Голова Львівської облдержадміністрації скерув клопотання до правоохоронних органів про перевірку факту отримання хабара чиновниками ОДА.

Очільник Львівщини доручив перенести засідання обласного конкурсного комітету, яке мало відбутись сьогодні, для вивчення додаткових обставин. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.