Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центральна Збагачувальна фабрика

forum.violity.com

Четвер, 16 липня 2015, 16:33

У Червонограді близько десяти людей у камуфляжі увірвалося на фабрику

Центральна Збагачувальна фабрика

Вчора, 15 липня, в Червонограді на Центральну Збагачувальну фабрику (ЦЗФ) увірвалася група осіб у військовій формі.

Про це повідомляє ДК Захід.

Невідомі приїхали на чотирьох чорних позашляховиках, із автомобілів вийшло близько 10-ти чоловік у камуфляжних формах та направилися в бік входу.

Один з них представився Фарцовичем, керівником УНА-УНСО у Львівській області.

Після чого вони направились до приміщень офісу шукаючи директора даного підприємства.

Директора на той час на фабриці не було, після чого вони залишили лист, в якому було написана негативна інформація про даного керівника. Після чого вони залишили територію підприємства.

Як повідомив директор (ЦЗФ), Перерва Андрій Юрійович, перша зустріч з невідомими йому особами відбулась близько 10-ти днів тому.
 
"До мене на роботу приїхали невідомі люди в формі військових та просили допомогти хлопцям на сході, я їм повідомив, що ми маємо багато працівників, які перебувають на даний час в зоні АТО та регулярно їм допомагаємо. Невідомий чоловік мене виправив та наголосив, що не в тому плані потрібна допомога, а в плані співпраці з червоноградськими фірмами ТОВ "Галич Сервіс Автотранс" та ТОВ ВП "ЗВЗ", які бажають купляти аргіліт з нашої фабрики. Я відповів, що перевірю данні підприємства та повідомлю Вас. І ось сьогодні відбулось те що вище сказано". Перед виїздом з підприємства один з чоловіків в камуфляжі підмітив, що "це тільки початок", – розповів Андрій Перерва.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.