Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада України

business.ua

П'ятниця, 17 липня 2015, 13:00

Верховна Рада ухвалила дату місцевих виборів

Верховна Рада України

Депутати ВРУ проголосували за призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на 25 жовтн

За відповідне рішення проголосували 237 нардепів, передає Тиждень.ua

Вибори відбудуться в останню неділю жовтня, як це передбачено законодавством, та на всіх територіях, окрім окупованих Автономної Респібліки Крим, Севавтополя та окремих районів Донецької і Луганської областей.

Питання проведення або непроведення виборів на вільній частині Донбасу, де нині функціонують військово-цивільні адміністрації (ВЦА), депутати поклали на ЦВК. У разі, якщо Центрвиборчком на підставі рішення Кабміну визначить неможливим проведення виборів на вказаних територіях, то приймається відповідне рішення, яке згодом затвердить Верховна Рада.

Нагадаємо, якщо б місцеві вибори відбулись у червні-на початку липня, до Львівської міськради потрапили лише чотири партії, на посаду міську голови здобув би перемогу діючий мер Андрій Садовий

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.