Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсен Аваков

П'ятниця, 17 липня 2015, 15:49

До вибухів у Львові можуть бути причетні імітатори Правого сектору - Аваков

Арсен Аваков

Міністр снутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про можливу причетість імітаторів Правого сектору до вибухів біля райвідділків Львова.

Про це міністр снутрішніх справ повідомив під час прес-конфернецїі під час робочого візиту у Самборі, відповідаючи на питання про можливий зв'язок подій у Мукачеві з Правим сектором.

«Не хочу коментувати це питання, бо воно знаходиться на грані емоцій та спекуляцій. Є така точка зору, що вибухи провели представники однієї з відомих організацій, але є й інша точка зору  інспірували, що це пов'язано з представниками громадської організації, яка імітує дії «Правого сектору», заявив Арсен Аваков.

Міністр зазначив, що необхідно дочекатись результатів слідства, яке наразі триває.

Після закінчення конференції біля входу у Самбірську міської раду Арсена Авакова затримав натовп місцевих жителів та представники Правого сектору, який згодом відпустив міністра до Львова.

Нагадаємо, у Львові 14 липня внаслідок двох вибухів були поранені два дільничних міліціонера.  Львівська міліція не пов'язує ці вибухи з подіями в Мукачеві. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.