Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хоткевича,38, львів

маша воробець

Вівторок, 21 липня 2015, 09:35

У Львові невідомі захопили заручників (ОНОВЛЕНО)

хоткевича,38, львів

Сьогодні у Львові, на вул. Хоткевича, 38, невідомі захопили заручників - двох чоловікви і жінку.

Про це повідомила у соцмережах Варта1.

Правоохоронці евакуювали мешканців одного із під'їздів цього будинку і штурмували квартриру, в якій утримувались заручники. 

Очевидці повідомили, що було чути постріли.

Заручникави виявились два чоловіки та жінка, - повідомляють львівські ЗМІ з посиланням на МВС. 

Міліція встановлює особи затриманих та усі обставини події.

У результаті штурму ніхто не постраждав.

Як повідомила прес-служба Держприкордонслужби, оперативники отримали інформацію про місце можливого незаконного утримання людей у Львові. Знаходиться воно в Сихівському районі міста. 

Попередньо було встановлено, що в помешканні утримують 4 незаконних мігрантів вихідців з В’єтнаму та Узбекистану. Причетними до тримання людей, скоріш за все, є організатори переправки мігрантів через кордон. Вони вимагають від бранців доплатити кошти у розмірі близько 10 тисяч доларів США за їх «подорож» до країн Європи.

Наразі прикордонниками спільно зі співробітниками МВС проходить операція по звільненню бранців з полону.

Народний депутат Ігор Мосійчук у соцмережах повідомив: 

"Зараз в ЗМІ активно розповсюджується інформація, що в місті Львові особами кавказької національності, а деякі ЗМІ повідомляють, що саме чеченцями, захоплено в заручники групу українців. Повідомляється, що терористи, які ніби то захопили заручників, вимагають приїзду на місце мера Львова Андрія Садового. Насправді це абсолютний фейк. Захоплення дійсно мало місце у Львові, але невідомі особи захопили в ресторані "Кавказ" в'єтнамку. На місце прибула міліція і моментально вирішила конфлікт. Велике прохання до вітчизняних ЗМІ: уважно перевіряти інформацію перед тим, як її оприлюднювати, і не розповсюджувати фейки, які викликають радість у зовнішнього агресора Російської Федерації".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.