Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

i1.poltava.pl.ua

Вівторок, 3 липня 2012, 10:18

В Україні на парламентських виборах встановлять 34 тис. веб-камер

34 тисячі веб-камер встановлять на всіх виборчих дільницях, для спостерігання за ходом голосування на парламентських виборах України. Через веб-портал можна буде спостерігати з будь-якого куточка світу. Про це вчора заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

Кожну дільницю потрібно забезпечити відповідною технікою, набір з комп'ютера, веб-камери, модема, систем кріплення обійдеться в $600-700 (це дуже оптимістична цифра). Загалом придбання техніки потягне 200 млн. грн.

При чому проблемою є не лише гроші, а й дуже обмежені терміни.

Окрім придбання техніки, ще треба встановити на неї необхідне програмне забезпечення для комутації з порталом, який буде висвітлювати процес виборів та здійснення запису резервних копій. А також треба мати кілька сотень бригад, які будуть їздити Україною і встановлювати всю цю техніку в кожній з дільниць.

Крім того, для забезпечення прямої трансляції з 34 тис. дільниць доведеться протягнути інтернет практично у всі (навіть найнедоступніші) населені пункти України.

Найцікавіше, що незрозуміло, хто стане власником всієї тієї техніки та мережевої інфраструктури після виборів. Ціна питання 1-1,5 млрд. грн.

Джерело: Watcher

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.