Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Олег Синютка

Вівторок, 21 липня 2015, 17:21

Синютка поспілкувався з Чуркіним про долю ЛАЗу

Олег Синютка

Голова Львівської ОДА Олег Синютка сприятиме фінансовій допомозі ЛАЗу, якщо побачить офіційні угоди на виготовлення автобусів на території Львівського автобусного заводу.

Про це на прес-конференції повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент Варіантів.

Минулого тижня Олег Синютка поспілкувався з власником ЛАЗу Ігорем Чуркіним про відновлення виробництва на Львівському автобусному заводі.

"Минулого тижня я мав у своєму кабінеті розмову з паном Чуркіним. Пан Чуркін продемонстрував мені проект угоди між Львівським автобусним заводом і єгипетською компанії про поставку автобусів. Я йому запропонував вийти на публічну прес-конференцію та продемонструвати свої запевнення, що буде відновлено виробництво", – заявив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Ігор Чуркін обіцяв голові ЛОДА проденструвати угоди в понеділок, 20 липня. Проте власник Львівського автобусного заводу цього не зробив.

"Будь-які розмови з паном Чуркіним я буду вести після офіційної демонстрації угоди з єгипетської чи будь-якої іншою компанією на виробництво автобусів на території ЛАЗу. Наразі я вважаю, що власник автобусного заводу є неефективним", – додав Синютка.

Нагадаємо, за розпорядженням прокурора Львівщини Романа Федика створено групу прокурорів, яка опрацьовує документацію щодо можливості повернення у судовому порядку зазначеного об’єкта на користь держави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.