Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вантажівки

ura-inform.com

Вівторок, 21 липня 2015, 17:13

На Львівщині оштрафували 18 фур через перевищення вантажних норм

вантажівки

Упродовж чотирьох днів за порушення правил перевезення, пов’язаних із рухом великовагового автотранспорту дорогами Львівщини, у області оштрафували 18 фур.

Про це повідомила прес-служба Радехівської РДА.

Через відсутність дозволів на перевезення вантажів з перевищенням установлених габаритно-вагових параметрів кожного порушника було оштрафовано на 1 700 грн. Відтак, до місцевих бюджетів надійшло 30 600 грн.

Окрім цього, за проїзд цих транспортних засобів автомобільними дорогами області також стягнено плату на загальну суму 5 720 євро. 

"Серед порушників – здебільшого українські перевізники. Як правило, європейські компанії дотримуються усіх встановлених норм. А порушення допускають ті, які працюють лише на нашому внутрішньому ринку. Відтак, найчастіше не проходять габаритно-ваговий контроль фури, які обслуговують кар’єри, та зерновози", - розповідає начальник обласного управління Укртрансінспекції Сергій Небесний.

Зазаначимо, що з 13 липня управління Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті у Львівській області відновило перевірки великовагового автотранспорту, а також автотранспортних підприємств, які здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення.

Нагадаємо, 1 червня, Укравтодор ввів обмеження на рух вантажівок по більшості автомобільних доріг в Україні. А Львівська облрада на 5 років обмежила темперетурний режим проїзду великогабаритного транспорту вдень дорогами області від 25 градусів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.