Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Нацбанк

unian.ua

Середа, 22 липня 2015, 18:36

Нацбанк оприлюднить інформацію про банківські ліцензії

Нацбанк

Інформація про надані банківські ліцензії та види діяльності банків відтепер стане доступною.

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

Національний банк України розпочинає публікацію офіційних відомостей про надані банківські ліцензії та види діяльності банків на своєму офіційному сайті. 

Відтепер у розділі "Банківські ліцензії та види діяльності банків України" стосовно кожного банку розміщуватиметься інформація про надану йому ліцензію, погодження щодо видів діяльності та послуг, що надає банк, та історію відповідних змін. 

Також регулярно і оперативно оновлюватиметься інформація, якщо відбуватимуться будь-які інші зміни (видача нової ліцензії, відкликання ліцензії, зміна переліку видів дозволеної діяльності банків).

Як наголосив директор Департаменту реєстраційних питань і ліцензування Національного банку України Леонід Антоненко, це є черговим кроком Нацбанку на шляху до більшої прозорості своєї діяльності.

"Ми сподіваємося, що оприлюднення інформації про надані банківські ліцензії та види діяльності банків дасть змогу кожному громадянину швидко та оперативнореалізувати своє право на доступ до інформації", –зазначив Леонід Антоненко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.