Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Вівторок, 3 липня 2012, 11:32

Регіонал Сергій Гориславський вимагає від Дрогобицької влади навести лад з пам’ятниками Т. Шевченку та А. Міцкевичу

Голова Дрогобицької міської організації Партії регіонів, депутат Дрогобицької міськради Сергій Гориславський вимагає від місцевої влади припинити руйнацію і навести лад із пам’ятниками Тарасові Шевченку та Адамові Міцкевичу, які розміщені у центрі Дрогобича. Про це повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів.

 

До С. Гориславського звернулися члени польського товариства Дрогобича щодо пошкодження вандалами пам’ятника Адаму Міцкевичу, який 30 червня невідомі розписали нецензурними словами. 

«Я обурений нахабством вандалів, які познущалися над пам’ятником. Про інцидент я повідомив правоохоронні органи та буду піднімати на сесії Дрогобицької міської ради питання з вимогою припинити руйнацію пам’ятників у Дрогобичі», - зазначив Сергій Гориславський.

Крім того, у незадовільному стані перебуває територія довкола пам’ятника Т. Шевченку у Дрогобичі. «Чому місцева влада не опікується пам’ятником Шевченка, з території довкола якого покрали мармурові плити, а ті плити, які залишились, потріскали та повідлущувались? Чому комунальні служби і керівництво міста цього не бачать?», - наголошує голова регіоналів Дрогобича.

Відтак, Сергій Гориславський скеровуватиме депутатські звернення та вимагатиме у керівництва Дрогобича, аби пошкоджені пам’ятники були відновлені у найкоротші терміни.

До слова, територію довкола пам’ятника Адаму Міцкевичу нещодавно облаштовували дрогобицькі регіонали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.