Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

індустріальний парк

westmoreland.pa.us

Четвер, 23 липня 2015, 14:55

Індустріальний парк у Львові Рясне-2 дасть змогу залучити 50 млн. євро інвестицій

індустріальний парк

Створення індустріального парку «Рясне-2» дасть змогу залучити 50 млн. євро інвестицій та 3 тис. нових робочих місць.

Про це стало відомо сьогодні, 23 липня, на засіданні колегії Львівської ОДА.

За словами директора депаратменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Василя Лозинського, після завершення створенння індустріального парку «Рясне-2» відкриється можливість залучити 50 млн. євро інвестицій , 3 тис. нових робочих місць та іноземних компанії.

Для створення індустріальних парків видібрано 12 ділянок.

Наразі на Львівщині ведеться робота щодо створення індустріальних парків у Львові, місті Новий Розділ, Яворівському районі та у Кам’янці-Бузькій.

Учасники будівництва індустріальних парків отримують звільнення від ПДВ при ввезенні обладнання та комплектуючих, спрощені доступ до земельних ділянок та процедура підключення до інфраструктури.

Сьогодні стало відомо, що на 2016 рік буде закладено кошти на фінансування створення індустріального парку у місті Кам'янка-Бузька. Цей об'єкт стане умовою розвитку сільськогосподарського машинобудування, виробництва меблів та промисловості будівельних матеріалів на його території. 

Нагадаємо, що філія голандської компанії «СТР» у Львові стала переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва індустріального парку «Рясне-2».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.