Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

facebook.com

П'ятниця, 24 липня 2015, 10:17

У Львові через пожежу у будинку евакуювали 20 мешканців

пожежа

Сьогодні у Львові горіла 5-поверхівка на вул. Кульчицької – мешканців евакуювали.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні зранку, 24 липня, о 05:44 год у Львові на вул. Кульчицької, 3 в підвалі 5-поверхового житлового будинку виникла пожежа. На місце пожежі виїхали підрозділи пожежно-рятувальної служби. До приїзду рятувальників вогонь охопив підвал будинку. Відтак з задимленого будинку було евакуйовано 20 осіб.

Вогонь знищив комірку та речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м. Постраждалих немає.

Зазначимо, що вчора, 23 липня, о 08:35 год виникла пожежа в селі Вовче Турківського району в дерев’яній господарській будівлі розміром 7×11 м. Вогнем знищено господарську будівлю, проте врятовано 2 житлові будинки.

Також 23 липня о 10:07 год до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селі Кізлів Буського району в цегляній господарській будівлі розміром 8×12 м. Вогнем знищено дах господарської будівлі, 2 т сіна, господарський інвентар.

Цього ж дня о 16:24 год в селі Голешів Жидачівського району загорілася дерев’яно-цегляна господарська будівля розміром 6×10 м. Вогнем знищено: дах, перекриття, дерев’яну частину господарської будівлі, 6 т сіна, 0,5 т зерна, дах, 3 т сіна, стіни на площі 35 кв.м. сусідньої дерев’яно-цегляної господарської будівлі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.