Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Понеділок, 27 липня 2015, 16:26

Порошенко запропонував створити в армії звання "хорунжого"

Петро Порошенко

Петро Порошенко хоче запровадити в українській армії нові звання: хорунжий і бригадний генерал.

Про це повідомляє Українська правда.

Президент Петро Порошенко доручив РНБО та Міноборони надати йому законодавчі пропозиції щодо введення звання бригадного генерала та хорунжого для того, щоб відійти від стандартів радянської армії.

"Нам треба запроваджувати нові українські традиції. В тому числі, і нові українські звання. Наприклад, заміна молодшого лейтенанта на хорунжого повністю відповідає як українським традиціям, так і структурі військових звань країн НАТО", – заявив Порошенко.

Також президент запропонував запровадити звання бригадного генерала.

"Командири бригад, які зараз воюють, стали прикладом героїзму української армії, тому, думаю, вони вже давно заслужили перейти під звання полковників до генералів. Тому я прошу надати мені відповідні пропозиції щодо законодавчих змін", – додав Петро Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко заявив про розробку програми надання сім'ям військовослужбовців довгострокових кредитів на житло.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.