Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

МАУ

investgazeta.net

Вівторок, 28 липня 2015, 10:50

У МАУ затримки рейсів через несправність літаків

МАУ

З 24 липня у авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" відбуваються затримки рейсів, які пов'язані з несправностями кількох літаків.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як зазначають у МАУ, затримки рейсів пов'язані з технічними причинами – поломкою одночасно кількох літаків і, як наслідок, збоями в графіку обороту повітряних суден.

Також у компанії уточнили, що затримки деяких рейсів через несправність літаків спостерігаються з 24 липня.

"Ми розуміємо, що затримка рейсу негативно впливає на плани наших клієнтів, і просимо вибачення за доставлені незручності. Безпека польотів завжди була і залишається для МАУ пріоритетом №1 – ми ніколи не піднімемо літак у повітря, якщо є хоч щонайменший сумнів у його справності та абсолютній безпеці для пасажирів і екіпажу", - повідомила прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Зазаначимо, МАУ є найбільшою українською авіакомпанією, яка заснована у 1992 році. Компанія має 31 літак: 27 середньомагістральних і 4 далекомагістральні.

Нагадаємо, 20 травня у аеропорті «Львів» авіаперевізник «Міжнародні Авіалінії України» офіційно презентували рейс Тель-Авів – Львів-Тель-Авів, а 19 червня авіакомпанія відкрила прямі регулярні рейси з Львова до Одеси.

Також 21 червня МАУ відкрила прямі регулярні рейси за маршрутом Львів – Мадрид – Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.