Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

боларди

adamnet.livejournal.com

Вівторок, 28 липня 2015, 12:59

У центрі Львова боларди працюватимуть цілодобово

боларди

З 1 серпня боларди в пішохідній зоні історичної частини Львова працюватимуть цілодобово.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтепер в’їзд експедиторського транспорту, що обслуговує місцеві заклади торгівлі та харчування, відбуватиметься з 05.00 год до 10.30 год ранку, але вже через пропускну систему болардів. До 10.30 год експедиторський транспорт зобов'язаний покинути пішохідну зону.

«Ці заходи націлені на покращення громадського простору в пішохідній зоні. Ні для кого не було таємницею, що частина приватного транспорту проникала до пішохідної зони до 10.30 год, часу підняття болардів, і там автомобілі паркувалися біля офісів до кінця робочого дня. Крім того, мешканці часто жалілися на шум і неконтрольовану їзду автомобілями в нічний час після того, як боларди припиняли роботу», - розповів радник міського голови Львова Олег Шмід.

За його словами, на в'їздах до старого міста будуть встановлені знаки, які забороняють стоянку в пішохідній зоні. Виняток зроблять лише для мешканців пішохідної зони, які можуть паркувати автомобілі у спеціально визначених місцях. Для цього також розширять стоянку автомобілів для мешканців на вул. Театральній.

Серед інших заходів покращення функціонування пішохідної зони – заборона транзитного проїзду інкасаторських автомобілів. Оператори болардів через камери відеоспостереження будуть стежити за проїздом інкасаторських автомобілів, і номери порушників буде занесено до штрафної бази з подальшою забороною допуску до пішохідної зони. 

«Тим автомобілям, які не обслуговують банки та інші заклади, розташовані в пішохідній зоні, нічого в ній робити», - наголосив Олег Шмід.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.