Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Роб Хастінгс

Вівторок, 28 липня 2015, 16:35

Канадська армія вдосконалюється аби бути готовою допомогти іншим країнам, – Роб Хастінгс

Роб Хастінгс

У Львові представники міжнародних військових навчань «Рапід Трайдент» розповіли про зміцнення колективної безпеки Європи та світу завдяки проведенню спільних навчань.

Сьогодні, 28 липня у Львові відбулась прес-конференція з представниками міжнародних військових навчань «Рапід Трайдент».

«Ці навчання відрізняються від попередніх своїми маштабами, в них прийняло участь набагато більше країн. Вони стали комплексними, застосовуються підрозділи з різних країн за допомогою комп'ютерного моделювання. Ми враховуємо те, що зараз відбувається на території України в процесі навчання.

Головне, на що ми звернули увагу – це надання першої домедичної допомоги пораненим під час збройного конфлікту, робота з вибуховими пристроями. Ми постійно вчимося і кожне навчання є для нас серйозним уроком. Впевнений, що ми успішно впораємося з фазою тактичних навчань, які взяли за мету», – розповів командир 18 багатонаціональної бригади США Зейн Джонс.

Представниками міжнародних військових навчань висловили спільну думку про важливість спільних навчань та можливість згуртуватись разом як один підрозділ представникам 18 різних країн.

«Ситуація, яка зараз склалася на сході України не вплинула на хід наших навчань, ми займаємося за старими методами, але, звичайно, враховуємо подібні ситуації, які відбуваються у світі, та постійно вдосконалюємо наші. Я впевнений, що НАТО і європейські партнери ніколи не залишаються осторонь», – зазначив Зейн Джонс.

Офіцер з бойової підготовки Роб Хастінгс також зазначив, що збройний конфлікт на Сході України не позначився на інтенсивності тренувань канадських військових, які і «надалі зосереджені на вдосконаленні».

Нагадаємо, що 24 липня на Яворівському полігоні, в рамках військових навчань Рапід Трайдент, відбулося відпрацювання навчальних питань, пов'язаних з тактичними діями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.