Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

телефонний зв'язок

nslovo.com

Вівторок, 28 липня 2015, 17:16

За телефонний зв'язок поведеться платити на 17,5% більше

телефонний зв'язок

В Україні на 17,5% можуть зрости тарифи на фіксований телефонний зв'язок.

Про це повідомляє УНІАН.

28 липня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації вирішила підвищити граничні тарифи на фіксований місцевий зв'язок у середньому на 17,5%.

«Комісія своє рішення прийняла, документ буде направлено на узгодження», - зазначила прес-секретар НКРЗІ Тетяна Ліговська.

За її словами, раніше один з найбільших українських операторів «Укртелеком» звернувся до органу ліцензування з пропозицією підвищити тарифи на 25-26%, проте в результаті проведеного аналізу регулятор вирішив збільшити тарифи на 17,5%.

Зазаначимо, нові тарифи узгоджуватиметься з профільними асоціаціями, після чого будуть направлені на реєстрацію до Міністерства юстиції України.

Як зазначила Тетяна Ліговська, під час засідання робочої групи з тарифів одна з профільних асоціацій виступила проти підвищення, відтак Міністерство юстиції може відмовитися реєструвати розпорядження НКРЗІ.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.