Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

субсидії

eveningkiev.com

Вівторок, 28 липня 2015, 17:50

У серпні на Львівщині розповсюджуватимуть інформацію про надання субсидій

субсидії

Мешканцям Львівщини пояснюватимуть як оформити субсидію за спрощеним порядком.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Інформаційні листки з роз'ясненнями щодо оформлення житлових субсидій за спрощеним порядком, який підготує департамент соцзахисту Львівської ОДА, у серпні отримають усі мешканці Львівської області.

"Уже у серпні інформаційні листки, у яких детально буде роз'яснено як правильно оформити і куди звертатися, щоб отримати субсидію, будуть готовими. Працівники соціального захисту та органів місцевого самоврядування спільно з організаціями-надавачами послуг рознесуть ці листки в кожну хату, до кожного мешканця Львівської області", - повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За його словами, інформаційні листки необхідні для того, щоб мешканці області не чекали настання опалювального сезону, а оформляли субсидію якнайшвидше.

Наразі триває робота з опрацювання нових заяв для призначення житлових субсидій за спрощеним порядком органами соцзахисту населення. Очікується, що кількість одержувачів субсидій до кінця року зросте до 400 - 500 тисяч сімей.

Зазначимо, на Львівщині уже 118 тис. сімей звернулись за призначенням житлової субсидії за спрощеним порядком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.