Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська податкова

Четвер, 30 липня 2015, 10:19

У Львові вибиратимуть керівника податкової

Львівська податкова

Сьогодні у Львові заслухають кандидатів на посаду очільника ДФС Львівщини – претендують уже 16 осіб.

Про це повідомила прес-служба Державної фіскальної служби України.

Станом на 28 липня 16 кандидатів подали документи для заслуховування на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області, яке відбудеться 30 липня з 14.00 год у приміщенні Львівської ОДА. Документи подали ще такі кандидати:

- Михайло Коропецький (останнє місце роботи – помічник-консультант народного депутата України);

- Василь Лемішовський (останнє місце роботи – заступник начальника ГУ ДФС у Львівській області, в.о. начальника ГУ ДФС у Львівській області);

- Олег Лень (пенсіонер, останнє місце роботи – слідчий з особливо важливих справ СУ ФР ДФС у Львівській області);

- Дмитро Паробок (останнє місце роботи – заступник генерального директора з економіки та фінансів Державне геофізичне підприємство «Укргеофізика»).

Нагадаємо, кілька днів тому претендендували на цю посаду 11 кандидатів.

Також зазначимо, що на початку липня громадські організації Львова повідомили, що вимагатимуть звільнення голови ДФС Романа Насірова, якщо у найкоротші терміни не буде проведений конкурс на посаду керівника львівської ДФС.

Громадські активісти ще з 10 червня обурені зволіканням оголошення конкурсу на цю посаду, вони навіть розпочали чергування під податковою на вул. Стрийській у Львові. Проте лише тоді, коли активісти на цілий день заморозили роботу податкової, у ДФС пообіцяли, що нового очільника податкової Львівщини предсталять у найближчі два тижні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.