Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Арена Львів

Четвер, 30 липня 2015, 12:26

Під час футбольного матчу у Львові курсуватимуть шатл-баси

Арена Львів

1 липня до стадіону «Арена Львів» курсуватиме додатковий транспорт.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Ігор Собенко, для комфорту вболівальників до стадіону будуть курсувати шатл-баси.

До початку матчу з 18:30 год. шатл-баси курсуватимуть з пл. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до вул. Вернадського. Після закінчення матчу з 21:30 год. автобуси будуть курсувати так: до кінотеатру ім. О. Довженка відправлятимуться з перехрестя 8-ма дорога – вул. Вернадського, а до пл. Петрушевича – з перехрестя вул. Стрийська – вул. Сокільницька.

«Зважаючи на те, що на матч очікують близько 3 тис. глядачів, на зазначених маршрутах курсуватиме по одному шатл-басу», - зазначив Ігор Собенко.

Автобусні та тролейбусні маршрути, що їдуть в напрямку стадіону,  курсуватимуть у звичному режимі.

Зазначимо, 1 серпня, о 19:30 год. на «Арені Львів» в рамках Ліги «Парі-Матч» відбудеться футбольний поєдинок між командами «Шахтар» та «Говерла».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.