Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Електронна картка львів'янина

Четвер, 30 липня 2015, 13:46

Нова електронна картка відкриє львів'янам доступ до 20 послуг

Електронна картка львів'янина

У Львові з вересня почне діяти «Електронна картка львів’янина», яка надаватиме доступ до 20 послуг та дозволить отримувати знижки у медичних закладах.

Сьогодні, 30 липня, відбулося підписання Меморандуму між Львівською міською радою та «Ощадбанком» по запровадженню «Електронної картки львів’янина», за участі міського голови Андрія Садового, голови правління АТ «Ощадбанк» Андрія Пишного та радника міського голови Львова Яніки Мерило.

Власники «карток львів'янина» зможуть отримувати знижки в закладах медицини, освіти і культури, оплачувати комунальні послуги. 

Картка надаватиме доступ до 20 послуг.

У вересні першими власниками картки стануть учасники АТО, які отримають доступ до наступних послуг:

- звільненя членів сімей учасників АТО від квартирної плати;

- безкоштовний проїзд у комунальному транспорті;

- безкоштовне харчування у дитячих садках, школах та оздоровлення дітей учасників АТО;

- надання одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО.

«Таке впровадження є найбільш універсальним рішенням ідентивікаційної картки громадянина. В Україні ми будемо перші, хтовидаватиме з вересня картку з такою широкою функціональністю», – розповіла радник міського голови Яніка Мерило.

Нагадаємо, що у червні 2015 року у Львові презентували «Особистий кабінет мешканця», а запровадження «Електронної картки львів’янина» є наступним етапом проекту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.