Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

slovovolyni.com

Четвер, 30 липня 2015, 14:08

На Львівщині землевпорядник підробив документи щодо виділення 2,5 га землі

земельна ділянка

У Яворівському районі незаконно виділили 17 земельних ділянок площею 2,5, га.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Львівські правоохоронці викрили землевпорядника місцевої ради Яворівського району, котра виготовила документи із недостовірними даними.

Документи містили інформацію щодо місця розташування 17 земельних ділянок, загальною площею 2,5 гектара та вартістю понад 1 млн грн, на території, прилеглій до міжнародної траси Львів-Краковець. На підставі цих документів у подальшому громадянам було надано право власності на землі для будівництва житла.

Також правоохоронці встановили, що виділені земельні ділянки фактично знаходились за межами населеного пункту і до компетенції землевпорядника не відносились.

Наразі усі документи подані досуду, а землевпоряднику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.