Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Буська районна рада

Четвер, 30 липня 2015, 14:39

У 3 районах Львівщини ліквідували місцеву прокуратуру

Буська районна рада

Відтепер Радехівська місцева прокуратура об'єднає в собі Буський, Радехівський, Бродівський та Кам’янка-Бузький райони.

Про це повідомив Буський медіа-портал.

Вступив в дію Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про прокуратуру», який передбачає створення місцевих прокуратур. Згідно з додатком до закону від 2 липня 2015 року на Львівщині створюють нову місцеву прокуратуру у Радехові, об'єднавши Радехівський, Буський, Бродівський та Кам’янка-Бузький райони.

Такими змінами влада прагне реформувати усю систему Генпрокуратури України.

Як повідомив прокурор Буського району Володимир Рекшинський, у зв'язку з цією реформою скорочуються працівники прокуратури, не буде на місці ні прокурора, ні заступника, лише декілька працівників, які будуть виконувати свої обов'язки.

«Для району – це унеможливить спілкування будь-яких громадян та здійснення особистого прийому», - наголосив Володимир Рекшинський.

Нагадаємо, ще у квітні цього року депутати Буської районної ради звернулися до голови Верховної Ради України, Президента України, Прем’єр-міністра України, Генерального Прокурора України з проханням зберегти статус прокурора Буського району, проте їхнє ніяких позитивних результатів місцеві посадовці не змогли домогтися.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.