Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

MH17

newssky.com.ua

Четвер, 30 липня 2015, 15:01

Нідерланди застосують усі методи, щоб знайти винних у аварії MH17

MH17

Незважаючи на вето РФ на створення міжнародного трибуналу, Нідерланди обіцяють притягти винних до відповідальності за знищення літака з пасажирами.

Про це повідомляє Eurostat.

Незважаючи на те, що Росія, використовуючи своє право у Раді Безпеки ООН, наклала вето на створення міжнародного трибуналу з розслідування збитого минулого року на території України літака MH17, міністр закордонних справ Нідерландів Берт Кундерс зазначив, що продовжить шукати розслідування.

"Країна не заспокоїться, поки винні не будуть покарані", - зазначив Берт Кундерс.

Зазаначимо, що на борту збитого літака "Боїнг-777" компанії "Малайзійські авіалінії", який виконував рейс Амстердам-Куала-Лумпур, більше половини пасажирів були громадянами Нідерландів.

У середині липня Малазійська делегація внесла Раді безпеки ООН проект резолюції з вимогою створити міжнародний трибунал для справедливого розслідування авіакатастрофи на Донеччині. Проте Росія заблокувала в запропонований Малайзією проект, саме через це резолюцію не було ухвалено.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.