Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ГУ МВС України у Львівській області

Четвер, 30 липня 2015, 15:24

На Львівщині вилучили 25 одиниць незаконної вогнепальної зброї

ГУ МВС України у Львівській області

З початку року у Львівській області зафіксовано 146 злочинів, пов'язаних з незаконним обігом зброї.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Впродовж цього року працівники міліції Львівщини внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань 146 фактів, пов’язаних з незаконним обігом зброї та вибухівки, що на 11 більше, ніж минулого року. А з незаконного обігу за рік було вмилучено 25 одиниць вогнепальної зброї, один гранатомет, 16 гранат та більше 3 тисяч патронів різного калібру.

Наразі на Львівщині зареєстровано п’ять злочинів, скоєних з використанням вогнепальної зброї.

«Також у цьому році зареєстровано 10 випадків, пов’язаних з вибухами. З них 5 – внаслідок необережного поводження з вибухонебезпечними предметами, два випадки умисного пошкодження майна, 1 – посягання на життя працівника правоохоронного органу та два терористичних акти. На сьогодні не розкритими залишаються 3», – повідомив начальник управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк.

Також правоохоронці повідомили про підозру у кримінальних провадженнях, пов’язаних з незаконним обігом зброї та вибухівки, 92 особам, а до суду скеровано 99 проваджень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.