Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Четвер, 30 липня 2015, 16:10

Порошенко надав необмежений термін на перерахування пенсій військовим

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав закон, який захищає права пенсіонерів-військовослужбовців на перерахунок пенсій.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Сьогодні Президент України петро Порошенко підписав Закон № 614-VI «Про внесення змін до деяких законів України з питань пенсійного забезпечення», який набирає чинності з 1 січня 2016 року.

Відтак, згідно з законом, перерахунок пенсій у зв'язку зі зміною розміру хоча б одного з видів грошового забезпечення військовослужбовців, осіб, які мають право на пенсію або у зв'язку із введенням для зазначених категорій осіб нових щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (надбавок, доплат, підвищень) та премій, не проведений з вини органів Пенсійного фонду або державних органів, які видають довідки для перерахунку пенсій, провадиться з дати виникнення права на нього без обмеження строком.

Також уточнено вимоги щодо досягнення пенсійного віку та наявності трудового стажу при призначенні пенсій на пільгових умовах або за вислугу років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.