Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

Вівторок, 3 липня 2012, 14:45

Із липня "Львівгаз" відключатиме споживачів-боржників від газопостачання

З початку липня ПАТ «Львівгаз» відключатиме споживачів-боржників від газопостачання. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Львівгаз».

Борг львів’ян за спожитий природній газ становить 31 млн.  901 тис. 735 грн.

ПАТ «Львівгаз» просить мешканців терміново погасити заборгованість за спожитий газ, а також і надалі своєчасно розраховуватися за надані їм послуги з газопостачання. Невчасна оплата за спожите блакитне паливо призводить до відімкнення від газорозподільної мережі, а відповідно до додаткових витрат мешканців, оскільки роботи з від’єднання та повторного під’єднання до газової мережі проводяться за рахунок споживачів.

За повторне підключення до газової мережі споживачеві-боржнику доведеться заплатити від 66 грн. (якщо відключення здійснено методом встановлення заглушки) та від 140 грн. (якщо від’єднання здійснено методом зварки).

Згідно із Правилами надання населенню послуг із газопостачання якщо споживач не платить за цю послугу, то він не може її отримувати. З цією метою створено  бригади з працівників газового господарства, які будуть відключати боржників методом від’єднання від зовнішньої мережі та – від підземних газових мереж. Окрім того в кожному районі створено комісію з координації робіт по відключенню та мобільні групи, які будуть здійснювати відключення методом встановлення запірних пристроїв на кранах, газових приладах та методом встановлення заглушок на газопроводі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.