Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

велодоріжки у Львові

Четвер, 30 липня 2015, 16:33

У Львові збудують нові велодоріжки протяжністю майже 10 км

велодоріжки у Львові

Доріжки для велосипедистів з'являться на проспекті Чорновола та на вул. Шевченка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Велосипедну доріжку на вул. Шевченка збудують на ділянці від трамвайної зупинки до Рясне-2, по 4 км в обидві сторони. Доріжка для велосипедистів на пр. Чорновола пролягатиме від вул. Липинського до вул. Під Дубом, по 700 м в обидві сторони.

«Щодо будівництва доріжки у Рясне, то вже відбувся тендер, визначено переможця  роботи найближчим часом будуть розпочаті. Стосовно пр. Чорновола, то 3 серпня відбудеться тендер на визначення підрядної компанії. Роботи там розпочнуться вкінці серпня і триватимуть  орієнтовно півтора місяця. Синхронізуємо роботи з Шевченківською РА, щоб відразу збудувати велодоріжки та облаштувати тротуари», – розповів радник міського голови з розвитку велоінфраструктури Олег Шмід.

Загалом, на зараз у Львові є 45 км велодоріжок. Планується, що до кінця року буде протяжність велошляхів зросте до 60 км.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.