Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Виборчі дільниці

electioninfo.org.ua

Четвер, 30 липня 2015, 18:32

На Львівщині працюватиме 2765 виборчих дільниць

Виборчі дільниці

Розпочалась підготовка до проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федір Алєйніков, всього в області буде працювати 2765 територіальних та дільничних виборчих комісій у складі від 10 до 18 осіб в кожній.

"З метою забезпечення дотримання конституційних виборчих прав громадян, здійснення необхідних та своєчасних дій, належної та злагодженої роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування затверджено основні заходи з підготовки до проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року у межах визначених повноважень", – зазначив Федір Алєйніков.

Відтак, передбачено роботу мережі передачі даних автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи "Державний реєстр виборців"; безперебійне електропостачання приміщень територіальних і дільничних виборчих комісій області; охорону громадського порядку та безпеку громадян під час проведення виборів; охорону виборчих бюлетенів та приміщень, що надаються виборчим комісіям; супровід при транспортуванні виборчих бюлетенів тощо.

Нагадаємо, що виборчий процес стартує 5 вересня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.