Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

податкова у Львові

П'ятниця, 31 липня 2015, 09:54

За посаду керівника львівської податкової змагатимуться 2 кандидати

податкова у Львові

Ігор Кондро та Василь Лемішовський претендують на посаду керівника ДФС Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 30 липня, комісія із заслуховування кандидатів на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області серед усіх претендентів вибрала Ігоря Кондро та Василя Лемішовського.

Вони, за результатами голосування, набрали однакову і найбільшу кількість голосів – 5 "за". Саме їх кандидатури комісія рекомендуватиме голові ДФС Роману Насірову для призначення керівником обласної податкової.

Зазначимо, що до цього Ігор Кондро працював на посаді першого заступника начальника ДПІ у Сихівському районі, а Василь Лемішовський виконував обов’язки начальника ГУ ДФС у Львівській області.

Нагадаємо, загалом на посаду очільника ДФС Львівщини претендували 16 кандидатів. Також, ще на початку липня громадські організації Львова повідомили, що вимагатимуть звільнення голови ДФС Романа Насірова, якщо якнайшвидше не відбудеться новий конкурс на керівника львівської податкової.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.