Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Вишняков

П'ятниця, 31 липня 2015, 11:06

У Львові відбудеться бізнес-форум між Україною та Ізраїлем

Олег Вишняков

Для покращення українсько-ізраїльських відносин та залучення іноземних інвесторів у Львові планують провести економічний форум.

Проце повідомила прес-служба Почесного Консула Ізраїлю у Західному регіону України.

Засідання міждержавної комісії, яке відбудеться у Львові має на меті привернути до міста ізраїльських політиків, бізнесменів і впливових громадських діячів, а економічний форум дасть можливість налагодити контакт між бізнес колами України та Ізраїлю.

«Сьогодні Україна особливо потребує інвестицій і спільних проектів з іноземними партнерами. Я розумію, що у сформованій політичній ситуації залучити капітал в Україну вкрай не просто. Ізраїльських бізнесменів не лякають випуски новин про «військові дії на території України». Їм потрібно тільки переконатися, що в Західній Україні безліч можливостей для реалізації вигідних і цікавих проектів, і що місцева влада співпрацює з іноземними інвесторами», – зазначив Почесний Консул Ізраїлю Олег Вишняков.

За його словами, економічний форум приблизить створення зони вільної торгівлі між Ізраїлем та Україною.

Нагадаємо, наприкінці травня у Львові відкрили почесне консульство Держави Ізраїль в Західному регіоні України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.