Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АС-2 у Львові

galychyna.info

П'ятниця, 31 липня 2015, 11:23

Для будівництва нових АС у Львові шукають інвестора

АС-2 у Львові

У Львові оголошено конкурс по залученню інвестора на будівництво АС на вул. Пасічній – вул. Зеленій та на вул. Городоцькій – вул. Збиральній.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Конкурс проводить управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій департаменту економічної політики Львівської міськради.

Як повідомляють у міськраді, інвестиційний проект об’єднує 2 об’єкти в один інвестиційний проект з 2 компонентами, що дозволить потенційному інвестору залучити кошти для будівництва автобусних станцій для відправлення автобусів у Бібрському та Ходорівському напрямках на вул. Пасічній – вул. Зеленій та у Городоцькому напрямку на вул. Городоцькій – вул. Збиральній.

Будівництво автобусної станції для відправлення автобусів у Городоцькому напрямку на вул. Городоцькій – вул. Збиральній на вул. Городоцькій коштуватиме 36 884 640 грн, площа ділянки 1,34 га.

Вартість автобусної станції для відправлення автобусів у Бібрському та Ходорівському напрямках на вул. Пасічній – вул. Зеленій становитиме 4 490 304 грн, площа ділянки 0,6133 га.

Заявки про участь у конкурсі можна подавати до 1 вересня 2015 року.

Нагадаємо, цей інвестиційний проект львівські депутати затвердили на сесії міської ради 19 червня цього року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.