Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЗНО

telegraf.in.ua

П'ятниця, 31 липня 2015, 12:39

Вступну кампанію продовжили до 2 серпня

ЗНО

У Міносвіти виршили збільшити термін подачі заяв на вступ приймальним комісіями до 2 серпня 2015 року. 

Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти України.

У зв’язку із тимчасовим призупиненням роботи Українського центру оцінювання якості освіти вступникам, апеляційні заяви на результати ЗНО яких знаходяться на розгляді в центрі, було рекомендовано подавати заяви на вступ до приймальних комісій.

Апеляційні заяви будуть розглянуті найближчим часом апеляційною комісією, конкурсний бал буде перераховано автоматично.

Також у Міносвіти повідомили, що вступникам, які зазначили помилкову дату народження при реєстрації для проходження ЗНО, було створено умови для подання заяви незалежно від вказаної дати. А у разі зміни вступником прізвища, імені, по батькові після проходження ЗНО, подати заяву на вступ можна при зверненні до приймальної комісії ВНЗ, надавши додатково до визначеного переліку документ, що підтверджує факт зміни прізвища, імені або по батькові.

У разі втрати або пошкодження сертифікату ЗНО до приймальної комісії взамін нього може бути подано довідку Українського або регіонального центру оцінювання якості освіти про підтвердження факту проходження ЗНО.

Нагадаємо, у Українському центрі оцінювання якості освіти тривають перевірки. Наразі уряд відсторонив від виконання обов'язків директора центру Ігоря Лікарчука.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.