Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

portal.lviv.ua

Вівторок, 3 липня 2012, 15:02

Маршрути №171 та 371 на Львівщині їздять нелегально

Львівські перевізники виступили проти функціонування несанкціонованих маршрутів №171а та 371, які курсують з вул. Золотої. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

По маршрутах №371 не було жодних погоджень в обласній ДАІ. Всі перевізники вирішили одностайно підписатися під листом до відповідних контролюючих органів, в якому будуть порушені такі питання: відповідність до чинного законодавства про організацію перевезень, порядок, взаємоповага, культура ведення бізнесу.

«Ми розмовляли із працівниками обласної ДАІ, які займаються питаннями реєстрації маршрутів і видачею відповідних документів. Вони сказали, що жодних погоджень по маршруту №371 в них не було. Я вважаю, що цей маршрут незаконний, права на існування він не має і повинен бути закритий.

Всі перевізники вирішили одностайно підписатися під листом, в якому будуть порушені такі питання: відповідність до чинного законодавства про організацію перевезення, порядок, взаємоповага, культура ведення бізнесу», – зазначив директор ЛКП АТП-1 Михайло Сидорович.

«Маршрути №371 і 171а продовжують курсувати. Ми звернулись до транспортної інспекції, відправили відповідного листа до Львівського територіального управління, центрального управління у м. Києві. Також ми звернулися до прокуратури Львівської області. Перевізники, які здійснюють перевезення у м. Львові, також вирішили звернутись до контролюючих органів.

Є більше двох десятків маршрутів, які не мають відповідного погодження, але на частину з них Львівська обласна державна адміністрація вже провела конкурс, не зважаючи на позицію Львівської міської ради.

Приміські, міжміські та міські маршрути повинні дотикатись у певних посадкових пунктах, якими можуть бути автостанції або погоджені зупинки. Ненормально, коли проектується маршрут з якогось населеного пункту через всю територію міста на автостанцію, що знаходиться в іншому кінці міста. Для цих випадків у нас є кільцева дорога, яка чудово може обслуговувати маршрути такої конфігурації.

Ми звернулись із проханням надати нам всю документацію, на підставі якої здійснює курсування маршрут №371. Можливо, з цих документів ми дізнаємось, хто є перевізником на цьому маршруті та всі інші подробиці щодо курсування цього маршруту», – наголосив заступник начальника управління транспорту та зв'язку Львівської міськради Андрій Білоус.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.