Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда сигарети

tsn.ua

Субота, 1 серпня 2015, 13:27

Прикордонники кофіскували майже 5 тис. пачок сигарет львівського виробництва

контрабанда сигарети

Сьогодні на ділянці українсько-румунського кордону прикордонники Мукачівського загону виявили 5 тис. пачок тютюнових виробів, виготовлених на одній з фабрик у Львові, які зловмисники намагалися переправити незаконним шляхом до Румунії.

Про це повідомила прес-служба держприкордонслужби.

Прикордонний наряд за інформацією співробітників оперативного підрозділу прикордонного відомства неподалік від лінії державного кордону виявив 10 пакунків з контрабандою тютюнових виробів, які невідомі підготовили для переміщення до сусідньої держави.

Попередньо встановлено, що майже 5 тисяч виявлених пачок цигарок  були виготовлені на одній із фабрик у місті Львові.

Це вже далеко не перший випадок коли правоохоронці виявлять контрафактну продукцію із Львівщини, - наголошено у повідомленні.  

Наразі триваю заходи щодо пошуку причетних осіб до переміщення знайдених контрабандних тютюнових виробів. Виявлені пакунки з контрабандною продукцією передано співробітникам ДФСУ.

Нагадаємо, раніше голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що основним постачальником сигарет, які нелегально переправляють за кордон, є Львівська тютюнова фабрика.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.