Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонти

Понеділок, 3 серпня 2015, 14:47

Ремонт вул. Лисенка обійдеться Львову у 7,5 млн грн.

ремонти

У Львові розпочався ремонт вул. Лисенка – закрито рух транспорту на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Короленкка. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вартість ремонту вул. Лисенка, який виконує ТзОВ «Львівбудмережі» на замовлення департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, складає 7,5 млн грн.

Наразі ремонтують ділянку від вул. Заньковецької до вул. Короленкка. Наступний етап – від вул. Короленка до вул. Миклухо-Маклая.

«Тут є в складному стані колектор, він залягає на глибині 5,5 м, також міняємо водогін, заново будемо робити основу і, звичайно, нормально викладати бруківку. Повністю міняємо хідники, повністю міняємо освітлення. Плануємо до кінця вересня всі ці роботи завершити», –  повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Під час реконструкції вулиці буде поведена заміна 2 ділянок загальносплавної каналізації, водопровідних вводів, дощоприймальних колодязів з встановленням гідрозатворів. Буде влаштовано нове дорожнє покриття з мозаїчного каменю, тротуари замостять плиткою. Також відремонтують мережі зовнішнього освітлення.

Наразі проведено демонтаж тротуарів, мозаїчного каменю, бордюрів та бетонної основи; влаштовано дорожнє корито та розпочато заміну каналізаційного колектора діаметром 800 мм.

Також найближчим часом планується розпочати ремонт вулиць Мечникова та просп.Свободи (на ділянці від Гнатюка до Вороного), прокладання велодоріжок в Рясне-1 та на просп. В.Чорновола, проведення реконструкції вул. Сихівської та просп. Ч.Калини.

Нагадаємо, вул. Лисенка на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Короленка закрили на ремонт 20 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.