Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська вугільна компанія

treehugger.com

Вівторок, 4 серпня 2015, 10:27

Львівські гірники можуть перекрити трасу Львів-Ковель

Львівська вугільна компанія

Працівники "Львівської вугільної компанії" погрожують сьогодні перекрити дорогу Львів-Ковель через велику заборгованість із заробітної плати.

Про це повідомила прес-служба Сокальської РДА.

4 серпня о 11.00 год працівники ПАТ "Львівська вугільна компанія" планують перекрити дорогу Львів-Ковель у місті Великі Мости у разі невиплати заборгованості із заробітної плати та визнання підприємства банкрутом.

Як повідомив голова Сокальської РДА Олег Кожушко, на даний час заборгованість з виплати заробітної плати на підприємстві становить понад 12 млн. грн. Окрім цього, ПАТ "Альфа Банк" подав позов в обласний господарський суд про визнання ПАТ "Львівська вугільна компанія" банкрутом.

Також в.о. генерального директора ДП "Львіввугілля" Ярослав Наливайко пообіцяв, що як тільки на рахунки державного підприємства надійдуть гроші, 2 млн. грн буде перераховано ПАТ "Львівська вугільна компанія" для погашення заборгованості з виплати заробітної плати.

У свою чергу керівник "Львівської вугільної компанії" Андрій Перерва та голова профспілкового комітету Наталія Барна зобов'язались провести зустріч з колективом підприємства, на якій обговорити можливість зупинення протестних акцій, зокрема, й перекриття траси Львів-Ковель.

Нагадаємо, у травні через заборгованість з заробітної плати працівники Львівської вугільної компанії перекрили трасу Львів – Рава-Руська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.