Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Укрпошта

dt.ua

Вівторок, 4 серпня 2015, 14:16

Передплата друкованих видань збільшиться на 10%

Укрпошта

Укрпошта збільшить тарифи на передплату друкованих видань в середньому на 10%.

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Ініціюючи перегляд тарифів на приймання та доставку українських періодичних друкованих видань за передплатою з 1 січня 2016 року, Укрпошта має на меті підняти вартість відповідно до сучасних ринкових умов.

«Оформлюючи передплату, читач бачить в каталозі вартість видання, яка складається з видавничої вартості та вартості послуг Укрпошти. Видавнича вартість становить 70-80% від вартості передплати, вона не регулюється на державному рівні і встановлюється видавцями на власний розсуд, виходячи з комерційних інтересів. У той час як послуги зв'язку не перевищують20-30% від передплатної вартості, тобто тієї суми, яку сплачують українці», – повідомляють в Укрпошті.

Зазначимо, що вартість доставки 1 примірника газети формату А3-4 шпальт на сьогоднішній день становить 26,18 коп. За даними Укрпошти, зараз доставляють газету за 16,83 коп, незважаючи на ріст цін на паливно-мастильні матеріали та інші витрати на утримання транспорту.

Відтак, оновлення тарифів у ціні видання становитиме, в середньому, 10%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.