Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура Львівської області

Вівторок, 4 серпня 2015, 13:41

На Львівщині незаконно виділили 16 земельних ділянок

прокуратура Львівської області

У Яворівському районі у власність мешканцям було незаконно передано 16 земельних ділянок вартістю 1 млн грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За даними розслідування, землевпорядник однієї з сільських рад Яворівського району передала 16 земельних ділянок загальною площею 2,58 га у власність фізичним особам.

"Здійснюючи встановлення на місцевості меж земельних ділянок, відведених для будівництва та обслуговування житлових будинків, землевпорядник склала та посвідчила акти в яких вказала, що землі знаходяться в межах населеного пункту та відносяться до земель комунальної власності. У підписаних цим же посадовцем графічних матеріалах земельні ділянки також були нанесені в межах населеного пункту", – повідомили у прокуратурі.

Проте ці земельні ділянки насправді знаходяться за межами населеного пункту та належить державі, відтак розпоряджатись нею місцева влада не мала жодних прав.

Наразі посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років, а на земельні ділянки накладено арешт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.