Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Н-09 Мукачеве-Львів

fotostudent.org

Вівторок, 4 серпня 2015, 17:43

Зелену залиють асфальтом до Сихівського кладовища

Н-09 Мукачеве-Львів

Львівські дорожники розпочали роботи з влаштування асфальту на автомобільній дорозі Н-09 Мукачеве-Львів від вул. Зеленої до Сихівського кладовища.

Про це повідомляє прес-служба служби автомобільних доріг у Львівській області.

Сьогодні, 4 серпня, дорожники розпочали роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на автомобільній дорозі  Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів км 436+433  км 439+433 Львівської області.

Роботи планують закінчити до кінця тижня.

Рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.

Згідно з розпорядженням голови Львівської Ода Олега Синютки від 3 серпня, Львівська облдержадміністрація виділила Службі автомобільних доріг у Львівській області 658 га землі для обслуговування доріг.

Нагадаємо, 17 червня стартував ремонт автомобільної дороги Н-09 Мукачеве-Рахів- Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів км 395+660 – км 436+433 (від межі Івано-Франківської області до села Давидів), протяжністю близько 35,7 км.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.