Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.city-adm.lviv.ua

Вівторок, 3 липня 2012, 16:19

До осені у Львові відремонтують садочки на вул. Чукаріна, Зубрівській, Рильського

Незабаром будуть оголошені тендери на проведення ремонтних робіт у дошкільних закладах на вул. Чукаріна, Зубрівській та Рильського. У цих садочках після закінчення робіт відкриють додаткові групи. Про це розповів сьогодні на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

«У нас заплановане закінчення робіт на вул. Чукаріна, є приміщення колишньої Сихівської районної адміністрації, є садочок «Укрпошти». У липні-серпні плануємо ці всі роботи закінчити. Треба якісно провести тендерні процедури», - зазначив Андрій Садовий.

Виконуюча обов'язки начальника управління освіти Катерина Гороховська повідомила, що «дитячий садок на Чукаріна вже майже готовий. Залишилося виконати електромонтажні роботи і роботи, пов'язані з технікою безпеки та охороною праці. Це є сигналізація, пожежна в тому числі, облаштування майданчиків, харчоблоків, пральні».

Катерина Гороховська також додала, що з садочком на Зубрівській трохи інша ситуація. « В липні відбудеться тендер, оскільки це новий об'єкт. Ремонтні роботи почнуться з 1 серпня. При всіх позитивних прогнозах, якщо ми відкриватимемо лише одне крило – 4 групи, то впоратися ми повинні до 15 листопада».

Цього року заплановано відкрити додаткові групи у таких дошкільних закладах: вул Чукаріна,9 (4 групи), вул Зубрівська,9 (6 груп), вул Рильського,9 (6 груп).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.