Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Середа, 5 серпня 2015, 12:02

Львів’янина засудили на 2 роки за ухилення від мобілізації

Прокуратура Львівської області

У Львові призначили 2 роки ув’язнення військовозобов'язаному, який не з’явився до комісаріату.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сихівський районний суд Львова виніс вирок стосовно львів’янина, який отримавши повістку та будучи, згідно з висновком військово-лікарської комісії, придатним до проходження військової служби, без поважних причин у визначений час не прибув до Галицько-Франківського об’єднаного районного військового комісаріату.

Відтак суд визнав його винним в ухиленні від призову за мобілізацією та призначив львів'янину покарання у 2 роки позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік 6 місяців.

Як повідомляють у прокуратурі, вони контролюють питання проведення мобілізаційної підготовки на Львівщині.

Наразі у області триває досудове розслідування у 143 кримінальних провадженнях за ухилення від призову за мобілізацією та 27– за перешкоджання законній діяльності Збройних сил України в особливий період. Із цих кримінальних проваджень у 21 випадках обвинувальні акти вже скеровано до суду, а у 10 з них уже винесено обвинувальні вироки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.