Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий майданчик

nus.in.ua

Середа, 5 серпня 2015, 12:58

За кошти львівської міграційної служби у Золочеві збудують 3 дитячі майданчики

дитячий майданчик

Львівська міграційна служба перерахувала понад 31 млн. грн. місцевим бюджетам Львівщини, які витратять на благоустрій та соціальні потреби мешканців.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Із 1 січня 2015 року, кошти, які сплачують мешканці Львівщини за усі платні види адміністративних послуг, що надаються службою, та держане мито, у тому числі 170 грн., що сплачують за виготовлення закордонних паспортів, щоденно перераховуються у бюджети територіальних громад, де розміщені міграційні підрозділи.

Відтак, за 7 місяців 2015 року за надання адміністративних послуг місцевим громадам перераховано 12 615 390 грн. 52 коп. та 18 621 178 грн. 22 коп за сплату державного мита. Загальна сума поповнень – 31 236 568 грн.75 коп.

За ці кошти,  683,5 тис. грн від Золочівського районного сектора міграційної служби, у Золочеві планують збудувати 3 дитячих спортивних майданчиків.

«Цьогоріч ми змогли виділити по 100 тис грн на побудову 3 дитячих спортивних майданчиків, що передбачають створення футбольних та волейбольних полів. Решта коштів підуть на капітальний ремонт будинків об’єднань співвласників і будинків державного житлового фонду», – повідомив міський голова Золочева Ігор Гриньків.

Натомість у Дрогобичі, за словами начальника фінансового управління Дрогобицької міської ради Оксани Савран, 2 млн. 503 тис. грн. витратять на капітальний та поточний ремонти доріг, дахів, ліфтів у будинках.

Також у Дрогобичі здійснять реконструкцію міського басейну,  впровадять системи енергозбереження у 5 дитячих садків та одну школу, створять спортивно-оздоровчий дворик та облаштують територію церкви Юра, що внесена до світової спадщини ЮНЕСКО.

Зазначимо, на Львівщині працює 29 територіальних підрозділів міграційної служби та 2 управління: управління з питань громадянства, реєстрації та роботи з громадянами тимчасово окупованої території України та управління у справах іноземців та осіб без громадянства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.