Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пункт пропуску "Краковець-Корчова"

Середа, 5 серпня 2015, 13:17

Пункт пропуску "Краковець-Корчова" хотіли заблокувати

Пункт пропуску "Краковець-Корчова"

На Львівщині розлючені пасажири рейсового автобуса намагались заблокувати роботу пункту пропуску "Краковець-Корчова".

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Вчора, 4 липня, у пункті пропуску для автомобільного сполучення "Краковець-Корчова" 12 пасажирів рейсового автобуса намагались заблокувати роботу пункту пропуску.

Суперечка з митниками виникла через перевезення товару, вага та вартість якого, згідно з законодавством, на чому наполягали пасажири, не повинна перевищувати еквівалент 500 євро та 50 кг.

Проте, як повідомляють у львівській податковій, ця норма застосовується для переміщуються через митний кордон України громадянами товарів для особистих, сімейних та інших потреб, не пов'язаних зі здійсненням підприємницької діяльності. Відтак, пасажирам автобуса було інкриміновано, що під виглядом речей для особистого користування вони намагалися ввезти велику кількість одноманітних товарів без оподаткування.

"Керівництво Львівської митниці ДФС разом з іншими правоохоронними органами вживатиме всіх законних заходів щодо нормального функціонування пунктів пропуску", - повідомляють у прес-службі львівської податкової.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.