Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

патрульна поліція України

Середа, 5 серпня 2015, 15:14

У серпні Львів патрулюватиме нова поліція

патрульна поліція України

З 28 серпня на вулиці Львова вийде нова патрульна поліція.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Нова патрульна служба може з'явиться вже в 6 районах Львівської області, а у Львові вона розпочне працювати уже з 28 серпня.

"Вже тривають навчання, ми сподіваємося, що 28 серпня, так само як на вулиці Києва вийшли нові "копи", так само на вулиці Львівщини вийдуть абсолютно нові поліцейські", – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка в ефірі "5 каналу".

За його словами, поліцейські почнуть роботу не тільки в обласному центрі, але і в районах.

"Ми сподіваємося, що це буде не тільки Львів, це будуть і райони області, бо Самбірський експеримент – це перший експеримент районного масштабу по всій Україні. І було домовлено, що цей досвід ми поширимо на інші райони. Я сподіваюся, що з 20 районів Львівщини, це буде 5-6 районів", – заявив Олег Синютка.

Нагадаємо, у Львові з 1 липня розформували міське управління ДАІ. Із 156 працівників, які опинилися без роботи, більшість з серпня повинні увійти у нову поліцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.